foto

Helaine Head

  • nar. Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Dear America: Color Me Dark (TV film)
1999 After All (TV film)
Dear America: A Picture of Freedom (TV film)
1994 Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
1993 Simple Justice (TV film)
1992 You Must Remember This (TV film)
1991 Danger Team (TV film)
1989 My Past Is My Own (TV film)

TV seriály

2000 Soul Food (TV seriál)
1998 Síť (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Golden Years (S04E11)
1993 Harts of the West (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Tribeca (TV seriál)
1989 Island Son (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky