foto

Bogusław Sochnacki

  • nar. 14.10.1930
    Katovice, Polsko
  • zem. 26.7.2004 (73 let)
    Lodž, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Zróbmy sobie wnuka
1998 Syzyfowe prace
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
Dzien wielkiej ryby
Szabla od komendanta
1995 Deborah
Kamien na kamieniu
1993 Dwa księżyce
Tu stoję...
1992 Kawalerskie życie na obczyźnie
Listopad
1991 Jeszcze tylko ten las
Pohřeb bramboru
Skarga
Život za život - Maxmilián Kolbe
1990 Jan Kiliński (TV film)
Janka (TV film)
Kanalia
1989 Gorzka miłość
1988 Alchemik
Kolory kochania
Labedzi spiew
Powrót do Polski (TV film)
1986 Republika nadziei
1985 Kobieta z prowincji
1984 Czas dojrzewania
Katastrofa w Gibraltarze
Przeznaczenie
Sobol a panna
1983 Co dzień bliżej nieba
Nie było słońca tej wiosny
Rodina Lešniewských
Wedle wyroków twoich...
Wierna rzeka
1982 Epitaf pro královnu
Limuzyna Daimler-Benz
1981 Boldyn
Mastičkář
Wahadelko (TV film)
1980 Na wlasna prosbe
Zamach stanu
1979 Plomienie
Předsunutá hlídka
1978 Pohřeb cvrčka
Pokoj s výhledem na moře
1977 Kde je voda čistá a tráva zelená
1975 Dva blízcí cizí lidé (TV film)
Historie hříchu
Kazimír Veliký
Noci a dny
1974 Pojdziesz ponad sadem
Země zaslíbená
1973 Hubal
Profesor na drodze (TV film)
Sedláci
Zazdrosc i medycyna
1972 Podróz za jeden usmiech
1971 Wiktoryna czyli czy Pan pochodzi z Beauvais? (TV film)
1970 Romantikové
S ohněm v srdci
1969 Rzeczpospolita babska
Tylko umarly odpowie
1968 Ptak
1967 Dziadek do orzechów
1966 Don Gabriel
Niedziela sprawiedliwosci
Zawsze w niedziele
1965 Glos ma prokurator
Popely
1964 Gdzie jest general?
Pieciu
Rukopis nalezený v Zaragoze
1963 Cena za lásku
Przygoda noworoczna
Yokmok

TV seriály

1990 Dziewczyna z Mazur (TV seriál)
W piątą stronę świata (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
Dorastanie (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1978 Rodina Lešniewských (TV seriál)
Ślad na ziemi (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1973 Droga (TV seriál)
Un grand amour de Balzac (TV seriál)
1970 Doktor Ewa (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Velký malér (E08)
1964 Kapitan Sowa na tropie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace