foto

Igor Śmiałowski

  • nar. 20.6.1917
    Moskva, Ruské impérium
  • zem. 16.6.2006 (88 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Awantura o Basie
1990 Jan Kiliński (TV film)
1986 Cudzoziemka
1985 Baryton
1982 Dolina Issy
1981 Mastičkář
Polonia restituta
1980 Zamach stanu
1978 Romans Teresy Hennert
Sto koni do stu brzegów
1976 CDN
Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
1973 Sedláci
1970 Norimberský epilog
1967 Paryż - Warszawa bez wizy
1966 Don Gabriel
Mistr (TV film)
1965 Výstřel (TV film)
1958 Historia jednego mysliwca
1956 Warszawska syrena
1954 Nedaleko Varšavy
1952 Chopinovo mládí
1949 Za vámi půjdou jiní

TV seriály

1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog IV (E04)
1987 Śmieciarz (TV seriál)
1982 Polonia Restituta (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1976 Vojáci svobody (TV seriál)
1970 Doktor Ewa (TV seriál)
1969 Gniewko, syn rybaka (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Přísně tajné (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace