foto

Vladimir Stěklov

  • nar. 3.1.1948 (72 let)
    Karaganda, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 V Kejptaunskom portu
2018 Tolko ně oni
2014 Chelovek-dobro
Tyghyryqtan zhol tapqan
2013 Gagarin: Pěrvyj v kosmose
2011 Rejder
2009 Laskovyj maj
2008 Nepobědimyj
2004 Russkoje
2003 Antikiller 2: Antiterror
2002 Istinnye proishestviya
Oligarch
2001 Ty da ya, da my s toboy
1999 Mu-Mu
1996 Čára života
1995 Tribunal (TV film)
1994 Master i Margarita
1993 Prigovor
1992 Uviděť Pariž i uměreť
Vals zolotych tělcov
1991 Firma priključenij
Moj lučšij drug, general Vasilij, syn Iosifa
Pověsť Něpogašennoj Luny
Uvnitř kruhu
1990 Kogda svjatyje marširujut
1989 Idealnoje prestuplenije
Kriminalnyj kvartet
Kňaz Udača Andrejevič
Šag
Žizň po limitu
1988 Bomž. Bez opreděljonnovo mesta žitělstva
Proisšestvije v Utinoozjorske
Uznik zamka If
Vam što, naša vlasť ne nravitsja?!
Vory v zakoně
1987 Bez solntsa
Razorvannyj krug
1986 Divoká holubice
Na poroge (TV film)
Nagradit (Posmertno)
Plumbum - nebezpečná hra
1985 Mimo určený cíl
1984 Součastniki
Víra, naděje a láska
1983 Uragan prichodit něožidanno

TV seriály

2019 Mameňkin synok (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Godunov (TV seriál)
Sto dněj svobody (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
Otcy (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
2015 Točki opory (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2014 Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ťomnoje dělo (S04E20)
Pulja iz prošlogo (S04E19)
Zakon konkurencii (S04E18)
další epizody (20)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Otcy i děti (S03E24)
Mig pered smerťju (S03E23)
Druzja-tovarišči (S03E21)
další epizody (55)
Narkomovskij oboz (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Gastroljory (S03E11)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
Sjomin (TV seriál)
Vtoryye (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Vyzov (TV seriál)
Sem synovej Nga (S03E03)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Ubiť změja (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Kak chorošo byť geněralom (S04E06)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)
Leďanoje plamja (S04E03)
další epizody (5)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Za upokoj duši (E21)
Čelovek i zakon (E20)
Doč (E19)
další epizody (10)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1987 Námořní kadeti, vpřed! (TV seriál)
1984 Mjortvyje duši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky