foto

Walter Klenhard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2010 Vražda mezi přáteli (TV film)
2007 Dobří sousedé (TV film)
2003 Strach (TV film)
Záhadná žena (TV film)
2002 Ztraceni v poušti (TV film)
1998 Zvuk strachu (TV film)
1994 Pension hrůzy (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2002 Ztraceni v poušti (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Akademický zločin (TV film)
Sladký jed (TV film)
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
Streets of Justice (TV film)
1983 Scarred

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace