foto

Theo Greenly

  • nar. 27.3.1985 (34 let)
    Laguna Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 A.I. Umělá inteligence
2000 Šupák
1998 Peklo (TV film)
1997 Touch
1996 Jerry Maguire

TV seriály

2014 Legenda (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 Fillmore! (TV seriál)
2001 Express Yourself (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Dvojí vidění (S03E04)
1997 Pauly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky