foto

Leon Charewicz

  • nar. 24.2.1951 (69 let)
    Michapi, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Huśtawka
2009 Echo
2007 Katyň
2000 Strefa ciszy
1999 Operacja "Koza"
1998 Taekwondo
1997 Czas zdrady
Kroniki domowe
Odwiedź mnie we śnie
1996 Słodko-gorzki
1994 Polska śmierć
1992 Propuštěn ze života
1990 Hochzeitsgäste
1989 Jeniec Europy
1988 Bez grzechu
Nowy Jork, czwarta rano
1987 Kingsajz
1984 Tajemnica starego ogrodu
1982 Slaná růže
1981 Krótki dzień pracy (TV film)
1978 Wesela nie będzie

TV seriály

2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2016 Pakt (TV seriál)
Upadek (S02E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Czarownice (S08E03)
Ranczo (TV seriál)
Cuda, cuda ogłaszają (S10E13)
Edukacyjne dylematy (S10E09)
2015 Ranczo (TV seriál)
Demony Kusego (S09E08)
Istotny dysonans (S09E07)
Potęga mediów (S09E05)
další epizody (6)
2014 Lekarze (TV seriál)
Ukryte motywy (S04E08)
Daję Ci to co najlepsze (S04E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Poker (S11E10)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
W blasku fleszy (S08E09)
Los pogorzelca (S08E08)
další epizody (5)
2013 Ranczo (TV seriál)
Trudne powroty (S07E12)
Czas konspiry (S07E11)
Ciężka ręka prawa (S07E09)
další epizody (7)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Siła wyższa (TV seriál)
Cud (E13)
Wizytacje (E12)
Polityka miłości (E11)
další epizody (12)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 7 (S06E07)
Episode 13 (S05E13)
další epizody (4)
Ranczo (TV seriál)
Przywódce (S06E12)
Dzieci rewolucji (S06E06)
Seks nocy letniej (S06E05)
další epizody (5)
2011 Ranczo (TV seriál)
Przymus rekreacji (S05E10)
Honor i zęby trzonowe (S05E09)
Włoski rozłącznik (S05E08)
další epizody (6)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Egzamin (S02E16)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Na polskiej ziemi (S01E02)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 12 (S01E12)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (5)
2007 Ekipa (TV seriál)
Powołanie (E12)
Honor i intuicja (E10)
Ucieczka (E08)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 11 (E11)
další epizody (10)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 95 (E95)
Episode 93 (E93)
Episode 92 (E92)
další epizody (44)
Hela w opałach (TV seriál)
Łzy radości (S02E02)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
Mrok (TV seriál)
Temida (E08)
Oficerowie (TV seriál)
Oddany chleb (E13)
Diagnoza (E07)
Stinger (E01)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)

Dokumentární

2008 II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky