foto

Leon Charewicz

  • nar. 24.2.1951 (68 let)
    Michapi, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Huśtawka
2009 Echo
2007 Katyň
2000 Strefa ciszy
1999 Operacja "Koza"
1998 Taekwondo
1997 Czas zdrady
Kroniki domowe
Odwiedz mnie we snie
1996 Slodko gorzki
1994 Polska śmierć
1992 Zwolnieni z zycia
1990 Hochzeitsgäste
1989 Jeniec Europy
1988 Bez grzechu
Nowy Jork, czwarta rano
1987 Kingsajz
1984 Tajemnica starego ogrodu
1982 Slaná růže
1978 Wesela nie będzie

TV seriály

2016 Pakt (TV seriál)
Upadek (S02E01)
2014 Lekarze (TV seriál)
Ukryte motywy (S04E08)
Daję Ci to co najlepsze (S04E07)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Na polskiej ziemi (S01E02)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)
Prawo miasta (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
Dylematu 5 (TV seriál)
Oficerowie (TV seriál)
Ranczo (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)

Dokumentární

2008 II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace