foto

Bartłomiej Kasprzykowski

  • nar. 19.5.1977 (43 let)
    Štětín, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jednou, ještě jednou
2013 Podejrzani zakochani
2010 Milczenie jest złotem
2007 Hania
2005 Karol (TV film)
2000 Nie ma zmiłuj
1998 Syzyfowe prace

TV seriály

2020 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S16E03)
Episode 2 (S16E02)
Episode 1 (S16E01)
další epizody (13)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
W rytmie serca (TV seriál)
Dobry człowiek (S05E06)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S14E12)
Episode 10 (S14E10)
Episode 9 (S14E09)
další epizody (23)
2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S12E12)
Episode 11 (S12E11)
Episode 10 (S12E10)
další epizody (23)
2017 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (24)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 10 (S08E10)
další epizody (24)
Ranczo (TV seriál)
Cuda, cuda ogłaszają (S10E13)
Ochotnicza straż kobiet (S10E12)
Klauzula sumienia (S10E11)
další epizody (12)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Penalty (S03E11)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (18)
Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Grzechy miłości (S09E12)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
další epizody (13)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (18)
Czas honoru (TV seriál)
Nadajnik i morfina (S07E07)
Dziewczyna z tulipanami (S07E06)
Modlitwa o życie (S07E05)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślady przeszłości (S12E01)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Grecy i Bułgarzy (S08E10)
další epizody (12)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (12)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (11)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Pod ulicami Łodzi (S01E05)
Nad rozlewiskiem... (TV seriál) - a.z.
Episode 9 (E09) - a.z.
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
2011 Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
Życie nad rozlewiskiem (TV seriál) - a.z.
Episode 8 (E08) - a.z.
Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przewroty kopernikańskie (S05E11)
další epizody (11)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Włoskie klimaty (E08)
Szczerość w rodzinie (E06)
Kobiece emocje (E05)
další epizody (7)
Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
Grzeszni i bogaci (TV seriál)
Tajemnica Sjuzan (E04)
Testament Łiljama (E03)
Powrót Rejczel (E02)
další epizody (4)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (18)
Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Fałszerze uczuć (S04E12)
Kontratak (S04E11)
další epizody (12)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Złoty deszcz (S03E12)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
další epizody (6)
Niania (TV seriál)
Przystojny kuzyn (S06E07)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
další epizody (19)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky