foto

Anna Cieślak

  • nar. 17.9.1980 (38 let)
    Štětín, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chemo
2010 Śluby panieńskie
2009 Generál Nil
Piksele
2008 Jak żyć?
2007 Dlaczego nie!
2005 Karol (TV film)
Masz na imię Justine
2004 Ono

TV seriály

2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Spotkania (S01E10)
další epizody (9)
Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (8)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (6)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace