foto

Miroslav Pergl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Nepovedený čert (TV film)
2012 Záblesky chladné neděle
2002 Únos domů
2001 Podzimní návrat
1998 Královny kouzelného lesa (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
Mrtvý v síti (E10)
další epizody (12)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
Pohřbená zaživa (S03E03)
Černý Mušketýr (S03E02)
další epizody (4)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pistole (S02E13)
Baronka (S02E12)
Balkánská stopa (S02E11)
další epizody (6)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Miluj bližního svého (S02E04)
Legionář (S02E03)
2004 Agentura Puzzle (TV seriál)
Strach (E03)
Přízrak (E02)
Pohřeb (E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Trosečník (E03)
2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)
Souboj (E07)
Karneval (E06)
Pomoc (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2015 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Gabriely Vránové (S11E10)
2007 Ghetto No. 1
2005 Zpátky pod došky (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace