foto

Jiří Málek

  • nar. 1972

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 MY 2

TV seriály

2014 Tři mušketýři (TV seriál)

Dokumentární

2019 Dálava
2015 Kmeny (TV seriál)
Hackeři (E14)
Nekonečný příběh Posledního z Aporveru
2011 Pod sluncem tma
2010 Doba měděná (studentský film)
2009 Auto*Mat
2005 Zdroj
2001 Hry prachu
1998 Javor 98 (studentský film)

Hudební videoklipy

2018 Karel Gott - Ta pravá (hudební videoklip)
2016 PSH: VICE (hudební videoklip)
2005 Glanc: Lilium Bestialis (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky