foto

Jiří Málek

  • nar. 1972
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 MY 2

TV seriály

2014 Tři mušketýři (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kmeny (TV seriál)
Hackeři (E14)
Nekonečný příběh Posledního z Aporveru
2011 Pod sluncem tma
2010 Doba měděná (studentský film)
2009 Auto*Mat
2005 Zdroj
2002 Javor 98 (studentský film)
2001 Hry prachu

Hudební videoklipy

2016 PSH: VICE (hudební videoklip)
2005 Glanc: Lilium Bestialis (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace