foto

Karla Stojáková

  • nar. 1978
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Všiváci
2009 Normal
2005 Restart
2001 Chodec (studentský film)

Dokumentární

2010 Cern: továrna na absolutno (studentský film)
2009 Život a film - Labyrintové životopisy Vojtěcha Jasného
2008 Dámy v bílém (TV film)
2006 Nikdy nebylo líp

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace