foto

Grzegorz Wons

  • nar. 28.3.1952 (67 let)
    Poznaň, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Milczenie jest złotem
2007 Ranczo Wilkowyje
1997 Dzieci i ryby
Pułapka
1996 Poznaň 56
1995 Nic směšného
1992 Zwolnieni z zycia
1991 Panny i wdowy
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
Evropa, Evropa
Jan Kiliński (TV film)
Janka (TV film)
1988 Běsi
1987 Cesarskie ciecie (TV film)
Smierc Johna L.
1986 Bodamské jezero
Maskarada
1984 Na své stráži budu stát
1982 Amnestia
1981 Naivní otázky
1978 Bez umrtvení

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Mayday (E07)
Zdrada (E06)
další epizody (6)
Drogi wolności (TV seriál)
Niedziela palmowa (E07)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Zdrajcy (S03E04)
2006 Ranczo (TV seriál)
2004 Dziupla Cezara (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Strajk - część 2 (E05)
Sukces (TV seriál)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)
1995 Fitness Club (TV seriál)
1993 Wow (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
Kanclerz (TV seriál)
1987 Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1979 Przyjaciele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace