foto

Grzegorz Wons

  • nar. 28.3.1952 (68 let)
    Poznaň, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Proceder
2010 Milczenie jest złotem
2007 Ranczo Wilkowyje
1997 Dzieci i ryby
Pułapka
1996 Poznaň 56
1995 Nic směšného
1992 Propuštěn ze života
1991 Panny i wdowy
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
Evropa, Evropa
Jan Kiliński (TV film)
Janka (TV film)
1988 Běsi
1987 Cesarskie ciecie (TV film)
Smierc Johna L.
1986 Bodamské jezero
Maskarada
1984 Na své stráži budu stát
1982 Amnestia
1981 Naivní otázky
1978 Bez umrtvení

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Rozstaje dróg (S04E12)
Rozprawa (S04E11)
Światełko w tunelu (S04E10)
další epizody (8)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Mayday (E07)
Zrada (E06)
další epizody (6)
Drogi wolności (TV seriál)
Niedziela palmowa (E07)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Powrót do normy (S03E11)
další epizody (8)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#confession (S01E06)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S10E02)
Episode 2 (S09E02)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S08E11)
Episode 3 (S07E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Nauczyciel (S16E10)
Ranczo (TV seriál)
Cuda, cuda ogłaszają (S10E13)
Ochotnicza straż kobiet (S10E12)
Wet za wet (S10E07)
další epizody (8)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
další epizody (7)
Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Grzechy miłości (S09E12)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
další epizody (11)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Nowatorska terapia (S08E06)
další epizody (5)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powrót po latach (S09E04)
Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Czas konspiry (S07E11)
Koniec świata w Wilkowyjach (S07E10)
další epizody (4)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
další epizody (7)
2011 Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przymus rekreacji (S05E10)
další epizody (9)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Zdrajcy (S03E04)
2009 Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
W samo południe (S04E08)
Wymiana międzypokoleniowa (S04E06)
další epizody (7)
2008 Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
Miedź brzęcząca (S03E10)
další epizody (10)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 6 (S02E06)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (6)
Ranczo (TV seriál)
Zgoda po polsku (S02E13)
Plan awaryjny (S02E12)
Do dobrego lepiej przymusić (S02E10)
další epizody (10)
2006 Ranczo (TV seriál)
Wielkie wybory (S01E13)
Honor gminy (S01E12)
Otrzeźwienie (S01E04)
další epizody (6)
2004 Dziupla Cezara (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Strajk - część 2 (E05)
Sukces (TV seriál)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)
1995 Fitness Club (TV seriál)
1993 Wow (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
Kanclerz (TV seriál)
1987 Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1979 Przyjaciele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky