foto

Bronisław Wrocławski

  • nar. 31.8.1951 (66 let)
    Lódz, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Všechno nebo nic
2010 Belcanto
Cudowne lato
2009 Druhá strana mince
Idealny facet dla mojej dziewczyny
Nebe, peklo… zem
2008 Niezawodny system
Stary czlowiek i pies
2006 Bezmiar sprawiedliwości
Dublerzy
Francuski numer
2003 Tělo
2001 100 minut prázdnin (TV film)
2000 To my
1999 Bratobójstwo
1997 Kniha velkých přání
1995 Gracze
Tato
1992 Verykokka sto kalathi
1991 Rozmowy o milosci (TV film)
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
Zabic na koncu
1989 Sceny nocne (TV film)
1988 Powrót do Polski (TV film)
1987 Kingsajz
1986 Dzieci śmieci
Prywatne śledztwo
Sezon na bazanty
Zpověď dítěte svého věku
1985 Gra w ślepca
1984 Vabank II

TV seriály

2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 3 (S06E03)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Warto kochać (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
2002 Psie serce (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace