foto

Eduard Verner

  • nar. 30.3.1943
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 7.3.2003 (59 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Hlídač č. 47
2003 Pátek čtrnáctého (TV film)
2002 Borůvkový vrch (TV film)
1991 Vyžilý Boudník
1988 Lék pod kůži (TV film)
1983 Oblouk světla (TV film)
1982 Tři cesty k domovu (TV film)
1981 O Vánocích už nechci slyšet ani slovo (TV film)
Ubohý pan Kufalt (TV film)
Zkouška (TV film)
1979 Nůž pro všechno (TV film)
1978 Děti padají vzhůru (TV film)
1975 Fata morgana (TV film)
Taktika běžce střední trati (TV film)
1973 Neameričané (TV film)
1972 Hříšníci (TV film)
1969 Utrpení mladého Boháčka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky