foto

Oscar Torre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Myra
The Wind of Heaven
Turnover
2018 Bottle Girl
Diverted Eden
2016 Legenda tajného chrámu
SinVerguenzas
2015 Ladrones
The Boatman
2014 Pretty Rosebud
2013 Counterpunch
Eenie Meenie Miney Moe
Pařba na třetí
2012 Unknowns
2011 Joshua Tree
Magic City Memoirs
2010 Legacy
2009 For a Fistful of Diamonds
GB: 2525
2008 Phone Book, The
2007 Pořádná rána
2005 Sněhový zázrak (TV film)
2004 Charity
Larceny
Rent-a-Person
2003 Hon na člověka
2000 Libertad
1999 Suicide Blonde
1998 Versace: Vražda
1993 Vydírání v Miami

TV seriály

2017 Tucker's War (TV seriál)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovný revír (S09E16)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Knockout (S06E18)
Odložené případy (TV seriál)
Sen o svobodě (S06E20)
2008 Mentalista (TV seriál)
Můj nejhorší týden (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Spravedlnost (S01E14)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
1997 Lawless (TV seriál)
1995 Morelia (TV seriál)
1994 Marielena (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Pretty Rosebud

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky