foto

Pierre Aïm

  • nar. 31.1.1959 (61 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Damien veut changer le monde
Sympathie pour le diable
Řeč ulice
2018 Lechtání
MILF
2017 Les Bienheureux
Případ Nile Hilton
Telle mère, telle fille
2016 Pierrot le fou
2015 Aladinova nová dobrodružství
La vie des bêtes (TV film)
Panelový svět
2014 Un Voyage
À toute épreuve
2013 Des lendemains qui chantent
Dětina
Mon ami Pierrot (TV film)
Qu'Allah bénisse la France
2012 Co je větší, to je hezčí
Max
2011 Polisse
2010 La traque
Nic k proclení
2009 Envoyés très spéciaux
Herečky na scénu!
Jaffa
2008 Dítě na cestě (TV film)
Vítejte u Ch'tisů
2007 Le Créneau
Vždycky jsem chtěl být gangster
2006 Dvakrát za život
Le héros de la famille
Paříži, miluji Tě
2005 Práce na farmě
Soumrak nad Jižní Afrikou
2004 J'me sens pas belle
Tak dlouhé čekání
Vdavky, sňatky, svazky
2003 Janis a John
Napoleon
2002 Ces jours heureux
Mischka
Má mě rád, nemá mě rád
Samuraji
Život mě zabíjí
2001 Les morsures de l'aube
2000 Le jour de grâce
V červenci
1999 Le sourire du clown
Monsieur le député
Šílené krávy
1998 Madeline
Muž je žena jako každá jiná
Vzkříšení
1997 Povolání vrah
Vysněná Amerika
1996 Salut cousin !
1995 Nenávist
1994 Une belle âme
1993 Jacques le fataliste
Kafe s mlíkem
1992 Assassins...
1991 Kaddish
1990 Adrénaline
1989 La jalousie
1988 Anaon
1987 Le panorama

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
2009 Černá série (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Zamilovaný Carter (S11E21)
1999 Žena v taláru (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ernest Hemingway: Rivers to the Sea (TV film)

Herecká filmografie