foto

Julia Biedermann

  • nar. 15.3.1967 (52 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ein lasterhaftes Pärchen (TV film)
Tam někde v horách (TV film)
1993 Hochwürden erbt das Paradies (TV film)
Mein Freund, der Lipizzaner (TV film)
1989 Geld macht nicht glücklich (TV film)
Reineke Fuchs (TV film)
Tatort - Kopflos (TV film)
1988 Ein Schweizer namens Nötzli
Tagebuch für einen Mörder (TV film)
1987 Hexenschuß (TV film)
1981 Das Traumschiff - Liebe für Alice/Betsy und der Schlagerstar/Der Juwelendieb (TV film)
Olověná doba

TV seriály

1994 Blankenese (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Hotel Paradies (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
2003 Die 10… (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky