foto

Wojciech Skibiński

  • nar. 31.3.1929 (90 let)
    Siąszyce, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pokaż kotku, co masz w środku
2009 Druhá strana mince
2008 Jahodové víno
2007 Ogród Luizy
2006 Francuski numer
Kryminalni. misja slaska (TV film)
2004 Svatba
2003 Král Ubu
Zróbmy sobie wnuka
2002 Haker
1999 Fuks
Krugerandy
1998 Feuerreiter
1997 Musisz życ
1996 Autoportret z kochanką
Wirus
1995 Tatínek
1994 Navrátilec (TV film)
Oczy niebieskie
1993 Kraj świata (TV film)
Následnost citů
Polski Crash (TV film)
Čas pro čarodějnice
1991 Femina
Odjazd
1990 Jan Kiliński (TV film)
Korczak
Piggate
1989 Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
Poslední zvonění
Tak mě radši zabij, poldo!
1987 Kingsajz
Nedělní hrátky
Vlak do Hollywoodu
Wielki wóz (TV film)
1986 C.k. dezertéři
Milenci mé matky
Tanie pieniadze
1985 Sám medzi svými
1965 Blekitny pokoj (TV film)
1964 Rukopis nalezený v Zaragoze
1963 Jak být milována

TV seriály

2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
2011 Instynkt (TV seriál)
Wiatr we włosach (E08)
2008 Czas honoru (TV seriál)
W matni (S01E09)
Wielkanoc '41 (S01E07)
Pawiak (S01E06)
další epizody (4)
Glina (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Prawdziwi gliniarze (E12)
1992 Bonne chance Frenchie (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)
1989 Odbicia (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
1969 Gniewko, syn rybaka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky