foto

Dennis Berry

  • nar. 11.8.1944 (74 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Sauvages
2008 Bílá ruka (TV film)
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
2001 Laguna
Lovci diamantů (TV film)
2000 Poison (TV film)
1996 Chloé (TV film)
1995 Sabine j'imagine (TV film)
1992 Sang et poussière (TV film)
1989 Saint: The Blue Dulac, The (TV film)
1988 Záhadná smrt Niny Chereauové (TV film)
1987 Last Song
1975 Le grand délire

TV seriály

2016 Mata Hari (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Mission protection rapprochée (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Inferno (E15)
The French Connection (E13)
A Matter of Time (E12)
další epizody (6)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
První přikázání (S01E05)
Nepřítel uvnitř (S01E02)
1992 Highlander (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)

Dokumentární

2016 Anna Karina - Souviens-toi (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Ave Maria
1970 Borsalino
1969 Paulina s'en va
Šílená láska
1968 Fille d'en face, La
Jako blázen
1967 Cinq gars pour Singapour
Sběratelka

TV seriály

1969 Café du square (TV seriál)

Dokumentární

2014 Jean Sebergová (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Le grand délire
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace