foto

Juliusz Lubicz-Lisowski

  • nar. 25.2.1900
    Rachnówka, Ukrajina, Ruské impérium
  • zem. 22.7.1993 (93 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Ferdydurke
Niech zyje milosc
Rozmowy kontrolowane
1989 Penelopy
Sceny nocne (TV film)
Żelazną ręką
1988 Desperacja
Pražské tajemství
Wherever You Are...
1987 Černé stopy
Kingsajz
Miedzy ustami a brzegiem pucharu
Nad Niemnem
1986 Prywatne śledztwo
Rajska jablon
Republika nadziei
Sceny dzieciece z zycia prowincji
1985 Ceremonia pogrzebowa
Stanisław i Anna
1984 Katastrofa w Gibraltarze
Nie bylo slonca tej wiosny
Pevnost 13
Przeznaczenie
1983 Dom świętego Kazimierza
Fachowiec (TV film)
Marynia
Sexmise
1982 Mezczyzna niepotrzebny!
1981 Klejnot wolnego sumienia
Mastičkář
Okno
Polonia restituta
1980 Grüne Vogel, Der
Kluk nebo holka?
Lekce mrtvého jazyka
Na wlasna prosbe
Powstanie Listopadowe. 1830-1831
Zamach stanu
1979 Klucznik (TV film)
Skradziona kolekcja
1978 Do krwi ostatniej
Kapitan z 'Oriona' (TV film)
1976 Con amore
Dźwig (TV film)
Jaroslaw Dabrowski
1975 Kazimír Veliký
Moja wojna - moja milosc
1971 Akce Brutus
1969 Zbrodniarz, który ukradl zbrodnie
1967 Bardzo starzy oboje (TV film)
Czesc, kapitanie (TV film)
Dziadek do orzechów
1965 Buty (TV film)
Glos ma prokurator
Sam pośród miasta
1963 Godzina pasowej rozy
1960 Křižáci
1953 Trzy opowiesci
1952 Chopinovo mládí

TV seriály

1989 Gdańsk 39 (TV seriál)
Kanclerz (TV seriál)
1982 Polonia Restituta (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1979 Do krwi ostatniej (TV seriál)
Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1978 Rodina Polanieckých (TV seriál)
Toša a Tomek (TV seriál)
1976 Karino (TV seriál)
Zezem (TV seriál)
1975 Il lungo viaggio (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace