Reklama

Reklama

Katherine Ryan

Katherine Ryan

nar. 30.06.1983 (40 let)
Sarnia, Ontario, Kanada

Biografie

Jsou zhruba dva aspekty, které spojují vesměs každé veřejné vystoupení Katherine Ryan, neboť je protagonistka nikdy nezapomene zmínit – její nebritský původ a skutečnost, že je svobodnou matkou.

Ryan vyrůstala v Kanadě, mimo jiné pod dohledem irského otce, a do Londýna se nastálo přestěhovala teprve zkraje roku 2008. Na Ostrovy se dle svých slov bála – s otcem se dříve každoročně vracela do irského Corku, kde prý všichni byli „staří a nudní".

Přesto ji tehdejší partner k velkému kroku přemluvil s tím, že v Británii může její kariéra komičky jenom kvést. To se skutečně potvrdilo, a Katherine nyní v Anglii žije sama s dcerkou Violet – velkou fanynkou Jimmyho Carra – poté, co svého nevěrného přítele brzy po jejím narození opustila.

Kromě toho, že ráda srovnává kanadskou a anglickou realitu, se Katherine Ryan s oblibou strefuje také do různých celebrit, od Taylor Swift po Billa Cosbyho, pročež se vypracovala ve stálici populární panelové show Mock the Week, a ze stejného důvodu si řekla rovněž o přirovnání k legendární Joan Rivers.

Svůj debut v televizi si Ryan odbyla v jiném oblíbeném pořadu 8 Out of 10 Cats roku 2012 a později se mihla i v LeBlancově sitcomu Episodes. Jinak je nicméně zejména úspěšnou stand-up komičkou a v průběhu roku 2016 objíždí celou Velkou Británii se svým prvním velkým turné s názvem Kathbum.

Tomáš "Thomick" Daníček

Herečka

Scenáristka

Filmy
2017

Katherine Ryan in Trouble (TV film)

Seriály
2020

Hraběnka

 

Epizoda 6 (E06)

 

Epizoda 5 (E05)

 

Epizoda 4 (E04)

  více epizod (3)
Pořady
2022

Backstage with Katherine Ryan

Host

Tvůrkyně

Seriály
2020

Hraběnka

 

Epizoda 6 (E06)

 

Epizoda 5 (E05)

 

Epizoda 4 (E04)

  více epizod (3)

Producentka

Reklama

Reklama