foto

Mona Hafsahl

  • nar. 8.6.1948 (72 let)
    Drammen, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2007 Muzika
1998 Je třeba zabít Sekala
1996 Prášky na spanie (TV film)
Čierna ovca (TV film)
1995 Zahrada
1994 Baščovanský a zať (TV film)
1993 Hon na čarodejnice (TV film)
Výlety v pamäti (TV film)
1992 Všechno co mám rád
1991 Ženské oddelenie (TV film)
1990 Dávajte si pozor!
Súkromné životy
1987 Miliónový chlap (TV film)
Úsmev diabla
1986 Akcia Edelstein
1985 Ján Literát (TV film)
Slané cukríky
Tichá radosť
1984 Brehy nehy (TV film)
Uhol pohľadu
1983 Mŕtvi učia živých
1982 Kočka
Na konci diaľnice
Čarbanice

Divadelní záznam

2014 Polooblačno (divadelní záznam)
2013 Len tak prišli (divadelní záznam)
1996 Vygumuj a napíš (divadelní záznam)
1991 Zadný vchod alebo rozkoše v utorok po polnoci (divadelní záznam)

Scénografická filmografie

Filmy

1996 Prášky na spanie (TV film)
Čierna ovca (TV film)
1991 Ženské oddelenie (TV film)

Divadelní záznam

2014 Polooblačno (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Zrod divadla: Komúna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky