foto

Marinus Hohmann

  • nar. 10.1.2004 (15 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fünf Freunde und das Tal der Dinosaurier
2016 Vítejte u Hartmannů
2014 Rozmarné jaro: Divoké srdce Afriky (TV film)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Frühling (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace