foto

Tošijuki Nišida

  • nar. 4.11.1947 (71 let)
    Fukušima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kaze no Denwa
2019 Ninkjó gakuen
2018 Paddington hacu 4.50 (TV film)
2017 Finální ukrutnost
Kohaku (TV film)
Namija zakkaten no kiseki
2016 Doctor X: Gekai daimon mičiko – Special (TV film)
Džinsei no jakusoku
Montaju Sanoku en Jiken Kitan (TV film)
2015 Džinu jo saraba: Kamuroba mura e
Gjarakuší kaidó
Kaseifu wa mita! (TV film)
Love & Peace
Maestro!
Oriento kjúkó sacudžin džiken (TV film)
Taiši kakka no rjórinin (TV film)
2014 Autobán (TV film)
Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko (TV film)
2013 Ashita e no Tooka Kan
Kitakicune monogatari
Kuchyň samurajů
2012 Akujo ni Tsuite (TV film)
Fly: Heibon na Kiseki
Ukrutnost nade vše
Óoku: Eien – Emonnosuke Cunajoši hen
Ôgon o daite tobe
2011 Hayabusa
Hoši mamoru inu
Sutekina kanashibari
Tantei wa bar ni iru
Čóčó-san (TV film)
2010 Jo ni mo kimjó na monogatari: 20 šúnen special – Haru – Ninki bangumi kjóenhen (TV film)
Shoe shine boy (TV film)
Space Battleship Yamato
Tenohira no Shiawase
2009 Curibaka nišši 20
Katen no širo
2008 Aibó: Gekidžóban
Ano Senso wa Nan Datta no ka (TV film)
Asahiyama dôbutsuen: Pengin ga sora o tobu
Curibaka nišši 19
Kagehinata ni saku
Oka o koete
Tajemství polévky rámen
Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
Za majikku awâ
2007 Cukigami
Curibaka nišši 18
Džigjaku no uta
Kitaro
Nemilosrdný střelec
Osama no Shinzo ~ King Lear Yori (TV film)
2006 Cukijama-kačó no nanokakan
Curibaka nišši 17
Učóten hotel
2005 Hiroshima Showa 20 nen 8 Gatsu Muika (TV film)
Jokkakan no kiseki
Misora Hibari tandžó monogatari: Odeko to odeko ga bucukatte (TV film)
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
Tenka sóran (TV film)
Tiger & Dragon Special (TV film)
2004 Curibaka nišši 15: Hama-čan no asu wa nau?
2003 Curibaka nišši 14
Get Up!
2002 Akeči Kogoró tai kaidžin nidžú mensó (TV film)
Curibaka nišši 13: Hama-čan kiki ippacu
Hi wa mata noboru
2001 Curibaka nišši 12: šidžó saidai no kjúka
2000 Curibaka nišši: Eleven
1998 Curibaka nišši 10
Oda Nobunaga (TV film)
1997 Curibaka nišši 9
Nidži o cukamu otoko: Nangoku funtó hen
Rjóma ga juku (TV film)
1996 Curibaka nišši 8
1994 Curibaka nišši 7
1993 Curibaka nišši 6
Gakkó
1992 Curibaka nišši 5
1991 Curibaka nišši 4
1990 Curibaka nišši 3
1989 Curibaka nišši 2
1988 Curibaka nišši
1984 Kógen ni rešša ga hašitta
Tengoku no eki: Heaven Station
1982 Keidži monogatari
1981 Hokusai manga
1980 Ganbare!! Tabuči-kun!! Gekitó Pennant Race
Ganbare!! Tabuči-kun!! Á cuppari džinsei
1979 Ganbare!! Tabuči-kun!!
Muž, který ukradl slunce
1977 Opuštěná dívka Orin
1974 Okita Sódži

TV seriály

2019 Sign (TV seriál)
2018 Miss Devil (TV seriál)
Sego-don (TV seriál) - vyp.
2017 Curibaka nišši Season 2: Šinmai šain Hamasaki Densuke (TV seriál)
2016 Kazoku no katači (TV seriál)
Nippon Academy šó (TV seriál)
2015 Curibaka nišši (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
2014 Asunaro san san nana bjóši (TV seriál)
Mijamoto Musaši (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Onna Nobunaga (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Going My Home (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
Taro no tou (TV seriál)
2010 Unubore Deka (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Chichi yo, anata wa erakatta ~1969 nen no oyaji to boku (TV seriál)
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
Maguro (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
Tokumei! Keiji Don Game (TV seriál)
2005 Tiger & Dragon (TV seriál)
2003 Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
Musaši (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Haru ga kita (TV seriál)
2000 Aoi tokugawa sandai (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
1994 Icumo kokoro ni taijó o! (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1988 Takeda Shingen (TV seriál)
Tantei! Naito sukûpu (TV seriál)
1987 Chotsu-chan (TV seriál) - vyp.
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1984 Sanga moju (TV seriál)
1981 Onna Taikoki (TV seriál)
1979 Amerika monogatari (TV seriál)
Kaze no hajato (TV seriál)
1977 Kashin (TV seriál)
1974 Furimukuna, Curukiči (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Nippon Academy šó (TV pořad)
2017 Nippon Academy šó (TV pořad)
2015 Nippon Academy šó (TV pořad)
2014 Nippon Academy šó (TV pořad)
2010 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Nippon Academy šó (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky