foto

Jean-Pierre Noher

  • nar. 5.5.1956 (63 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nečekaná láska
2016 Fin de Semana
2012 Můj německý přítel
2011 Heleno
O Homem do Futuro
Qualquer Gato Vira-Lata
Voces, Las
2010 Chico Xavier
Propios y extraños
2009 Do Começo ao Fim
2008 Prázdné hnízdo
Yo soy sola
2007 Resultado del amor, El
Žaludek
2006 El amor y la ciudad
2005 Diário de Um Novo Mundo
Otevři srdce
2004 Motocyklové deníky
Redentor
Zlá hodina
2002 Bahía mágica
Estrella del sur
Valentýn
2001 30/30 (TV film)
2000 Un amor de Borges
1991 Extermineitors III: La gran pelea final
Ya no hay hombres
1987 Clínica del Dr. Cureta, La
1984 Poznání

TV seriály

2019 Santos Dumont (TV seriál)
2018 Impuros (TV seriál)
2012 Avenida Brasil (TV seriál)
2011 El hombre de tu vida (TV seriál)
2010 Vida Alheia, A (TV seriál)
2009 Ještě jedna šance (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2006 Collar de esmeraldas (TV seriál)
2005 Mandrake (TV seriál)
2004 Los Roldán (TV seriál)
Tiempo final (TV seriál)
2003 Resistiré (TV seriál)
Sol negro (TV seriál)
2002 Simuladores, Los (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1999 Buenos vecinos (TV seriál)
1998 Condena de Gabriel Doyle, La (TV seriál)
1997 Señoras y señores (TV seriál)
1996 Como pan caliente (TV seriál)
Verdad consecuencia (TV seriál)
1995 Día que me quieras, El (TV seriál)
La Hermana mayor (TV seriál)
Nueve lunas (TV seriál)
¡Hola Papi! (TV seriál)
1994 Guadalupe (TV seriál)
Poliladron (TV seriál)
Sin condena (TV seriál)
1992 Princesa (TV seriál)
Soy Gina (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Cosecharás tu siembra (TV seriál)
Manuela (TV seriál)
1989 Hola Crisis (TV seriál)
1988 Sin marido (TV seriál)
1987 Ficciones (TV seriál)
1986 Mujer comprada (TV seriál)
1983 Compromiso (TV seriál)
1982 Nosotros y los miedos (TV seriál)
1979 Novia de vacaciones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky