foto

Jochen Horst

  • nar. 7.9.1961 (58 let)
    Osnabrück, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Poslouchej své srdce (TV film)
2017 Loď snů: Uruguay (TV film)
2015 Besser spät als nie (TV film)
Loď snů: Kanada (TV film)
2013 Konec lží (TV film)
2011 Loď snů - Kambodža (TV film)
2010 Letní láska (TV film)
Polizeiruf 110 - Fremde im Spiegel (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Láska na obzoru (TV film)
2009 Loď snů - Peru – Miami (TV film)
Návrat na Nový Zéland (TV film)
Roztoužená srdce (TV film)
2008 Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Léto u jezera Lilja (TV film)
Wie verführ' ich meinen Ehemann (TV film)
2005 Floridaträume (TV film)
2004 Die Versuchung (TV film)
Doppelter Einsatz - Der Domino-Effekt (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
Nero, císař římský (TV film)
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Luther
2002 Die Westentaschenvenus (TV film)
Léto šťastného blázna (TV film)
2001 Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Místo činu: Berlín - Náhoda (TV film)
2000 Smrtící vlna (TV film)
Victor - Der Schutzengel (TV film)
www.maedchenkiller.de - Todesfalle Internet (TV film)
1999 Liebe versetzt Berge (TV film)
Zrada z lásky (TV film)
1998 Francis (TV film)
Ohnivý běžec (TV film)
Spáč (TV film)
1997 Il nostro piccolo angelo (TV film)
Vražedná past (TV film)
1996 Hlas vraha (TV film)
1994 Mami, nenech mě umřít (TV film)
1993 Betonová zahrada
Swing Kids
1992 Traumschiff - Norwegen, Das (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
1990 Únos lodi Achille Lauro (TV film)

TV seriály

2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Gott ist tot (S01E09)
Sekretářky (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé rozhodnutí (S18E07)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 Hotel snů (TV seriál)
Tobago (E16)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2004 Beauty Queen (TV seriál)
Typisch Sophie (TV seriál)
2003 P.O.W. (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Kurschatten (E14)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Snowy (TV seriál)
1990 Wüstenfieber (TV seriál)
1988 Always Afternoon (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Wer erschoss Boro? (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Let's Dance (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky