foto

Bartłomiej Świderski

  • nar. 7.3.1973 (46 let)
    Vratislav, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trenérova dcera
2016 Kamper
2013 Last Minute
2005 Zakochany Anioł
2004 Zázrak v Krakově
2003 Break Point
2000 Poslední mise
1999 Jak narkotyk
Prawo ojca
1996 Młode wilki

TV seriály

2017 Druga szansa (TV seriál)
Będzie dobrze? (S04E02)
Mam cię (S03E13)
Wszystko albo nic (S03E12)
další epizody (14)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (26)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (5)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (10)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (23)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2011 Instynkt (TV seriál)
Łagodna (E10)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (8)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2010 Apetyt na życie (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
W kręgu podejrzeń (S04E08)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
Sfora (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky