foto

Tadeusz Chudecki

  • nar. 19.8.1958 (60 let)
    Štětín, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Město 44
2011 Och, Karol 2
2010 Belcanto
2004 Cudownie ocalony (TV film)
1987 Zdarzenie
1986 C.k. dezertéři
Pies na srodku drogi (TV film)
Przez dotyk
1985 W starym dworku, czyli niepodleglosc trójkatów
Wkrótce nadejdą bracia
1984 Na své stráži budu stát
1983 Planeta krawiec
1982 Dolina Issy
1981 Velký běh
1980 Narozeniny mladého Varšavana
1979 Godzina 'W'

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2009 Siostry (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
2000 Duża przerwa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dwie korony

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace