foto

Jacques Pater

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Le Grand retournement
2011 Cinq parties du monde, Les (TV film)
2010 Bienvenue à Bouchon (TV film)
2006 Azur a Asmar
2004 Lovci pokladů
Na hraně (TV film)
2003 Simon le juste (TV film)
Šťastnou cestu
2002 L'envolé (TV film)
2001 Apprentissage de la ville, L' (TV film)
Impair et père (TV film)
Lisa
1999 Paddy
Prison à domicile
1998 Byznys je byznys
Petits désordres amoureux
1997 Markýza
1995 Husar na střeše
Une femme dans la tempête (TV film)
1990 Cyrano z Bergeracu
1989 Manon Rolandová (TV film)
1987 Fucking Fernand
1985 Billy Ze Kick
1982 Co je třeba ke štěstí
Douce enquête sur la violence
1978 Guerres civiles en France
1974 Musiciens du culte, Les

TV seriály

2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Explosion (E07)
L'Incendie (E06)
další epizody (8)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
Enfants du printemps, Les (TV seriál)
Sandra et les siens (TV seriál)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Rej masek (S07E02)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Coeurs caraïbes (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Špinavé obchody (S02E03)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2006 La Forteresse assiégée

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace