foto

Jacques Weber

  • nar. 23.8.1949 (69 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tegnap
2016 Smrt v Sarajevu
2015 Les bêtises
Quand je ne dors pas
2014 Les Yeux jaunes des crocodiles
2013 Désolée pour hier soir
Le Grand retournement
Un prince (presque) charmant
2012 Arrête de pleurer Pénélope
Bienvenue parmi nous
Mauvaise fille
Po stopách Marsupilamiho
2011 Grand restaurant II, Le (TV film)
Joseph l'insoumis (TV film)
Mystère au Moulin Rouge (TV film)
2010 Hlava na hlavě
2009 Folie douce (TV film)
Herečky na scénu!
Udělej mi radost
2008 Figaro (TV film)
Héritières, Les (TV film)
Intrusions
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2006 Ambiciózní
Aristokraté
Le poids du silence
Odette Toulemondeová
2003 Sedm let manželství
2002 Ruy Blas (TV film)
2001 Affaire Kergalen, L' (TV film)
Mausolée pour une garce (TV film)
2000 Diamantové náušnice (TV film)
1999 Tôt ou tard
1998 Don Juan
Que la lumière soit !
1997 Papa est un mirage (TV film)
1996 Chienne de vie (TV film)
Rošťák Beaumarchais
1995 Le petit garçon
1994 Barí, syn Kazanův (TV film)
Misanthrope, Le (TV film)
1993 Rupture(s)
1991 Dernier mot, Le (TV film)
1990 Cyrano z Bergeracu
Haute tension - Meurtres en douce (TV film)
Lacenaire
1989 Crime d'Antoine, Le
À deux minutes près
1988 Vize sabatu
1986 Muž a žena po 20 letech
Suivez mon regard
1985 Escalier C
Une Vie suspendue
1984 Pravý břeh, levý břeh
1983 Miláček (TV film)
1981 Mariage de Figaro, Le (TV film)
1979 Adolescente, L'
Bernard Quesnay (TV film)
1977 Loup blanc, Le (TV film)
Rebelles, Les (TV film)
Un amour de sable
1975 Aloïse
Baroni, I
Malin plaisir, Le
Une femme fatale
1974 La femme aux bottes rouges
1973 Hilda Muramer (TV film)
Projection privée
R.A.S.
1972 Faustine et le bel été
Humeur vagabonde, L'
Mauprat (TV film)
Stav obležení
1971 Raphaël ou le débauché
Tartuffe (TV film)
1970 Lancelot du lac (TV film)

TV seriály

2019 Philharmonia (TV seriál)
2017 La Mante (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Le Passager (TV seriál)
Chérif (TV seriál)
A coeur ouvert (S02E03)
2001 Tel père, tel flic (TV seriál)
Tel père, telle flic (TV seriál)
1996 Femme de la forêt, La (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1983 Poneys sauvages, Les (TV seriál)
1979 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)

Dokumentární

2016 Je veux être actrice
2015 Depardieu - portrét v životní velikosti
2003 Aragon, le roman de Matisse
2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)
1999 Paris dernière (TV seriál)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)
1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)
1980 Une heure sans savoir

TV pořady

2015 Le Ce Soir Show (TV pořad)
2012 Le grand show (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
L'objet du scandale (TV pořad)
La grande librairie (TV pořad)
2007 On n'a pas tout dit (TV pořad)
2006 Chez F.O.G. (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1992 Bas les masques (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
20 heures le journal (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Figaro (TV film)
2002 Ruy Blas (TV film)
1998 Don Juan

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Don Juan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace