foto

Günther Schramm

  • nar. 18.2.1929 (92 let)
    Potsdam, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nečekané dědictví (TV film)
2008 Příběhy o lásce: Tajemství rodu Strehlingů (TV film)
2007 Osamělé fjordy (TV film)
Plavba snů: Barma (TV film)
2005 Daleko od ráje (TV film)
2004 Jantarový talisman (TV film)
Ztracená minulost (TV film)
2003 Druhá Eva (TV film)
2001 Rodinné sídlo (TV film)
2000 Für die Liebe ist es nie zu spät (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Volání minulosti (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
1995 Sascha darf nicht sterben (TV film)
1979 Träume kann man nicht verbieten (TV film) - mod.
1972 Grün ist die Heide
1969 Bericht einer Offensive (TV film)
Der verlogene Akt
In einem Monat, in einem Jahr (TV film)
1968 Die Lümmel von der ersten Bank - 1. Trimester: Zur Hölle mit den Paukern
Dynamit v zeleném
1967 Frühling in Baden-Baden (TV film)
Lord Arthur Saviles Verbrechen (TV film)
1966 Der Fall Rouger (TV film)
Kein Freibrief für Mord (TV film)
Oh, diese Geister (TV film)
1965 Kandidat Cormoran (TV film)
Liebe nicht ausgeschlossen (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
1964 Kriminalmuseum - Der Schlüssel (TV film)
1963 Kriminalmuseum - Die Fotokopie (TV film)
1962 Die Glücklichen Jahre der Thorwalds
Schneewittchen und die sieben Gaukler
1961 Er ging an meiner Seite (TV film)
1960 Als geheilt entlassen
Botschafterin, Die
Der Untergang der 'Freiheit' (TV film)
Kreuze am Horizont (TV film)
Terror in der Waage (TV film)
Wer überlebt, ist schuldig (TV film)
1959 Die Caine war ihr Schicksal (TV film)
1958 Die Ausgestoßene (TV film)
Unser Herr Vater (TV film)
1957 Draußen vor der Tür
1955 Die letzte Nacht der Titanic (TV film)

TV seriály

2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
2008 Das Traumschiff (TV seriál)
Kilimandžáro, Maledivy a Indie (E57)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska má křídla (E02)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Návrat ztracené dcery (E02)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1975 Der Kommissar (TV seriál)
Tod im Transit (E97)
Der Held des Tages (E96)
Eine Grenzüberschreitung (E95)
další epizody (14)
1974 Der Kommissar (TV seriál)
Traumbilder (E82)
Der Liebespaarmörder (E81)
Der Segelbootmord (E80)
další epizody (15)
1973 Der Kommissar (TV seriál)
Tod eines Buchhändlers (E67)
Herr und Frau Brandes (E66)
Sommerpension (E65)
další epizody (13)
1972 Algebra um acht (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Blinde Spiele (E54)
Mykonos (E53)
Das Ende eines Humoristen (E52)
další epizody (12)
1971 Der Kommissar (TV seriál)
Ein rätselhafter Mord (E42)
Kellner Windeck (E41)
Der Tod des Herrn Kurusch (E40)
další epizody (14)
1970 Der Kommissar (TV seriál)
Drei Tote reisen nach Wien (E28)
Anonymer Anruf (E27)
Die kleine Schubelik (E26)
další epizody (14)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Das Ungeheuer (E14)
Auf dem Stundenplan: Mord (E13)
Die Schrecklichen (E11)
další epizody (13)
1967 Großer Mann, was nun? (TV seriál)
Verräter (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky