foto

Günther Schramm

  • nar. 18.2.1929 (90 let)
    Potsdam, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nečekané dědictví (TV film)
2008 Loď snů: Kilimandžáro, Maledivy a Indie (TV film)
Příběhy o lásce: Tajemství rodu Strehlingů (TV film)
2007 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Burma (TV film)
Osamělé fjordy (TV film)
2006 Láska má křídla (TV film)
2005 Daleko od ráje (TV film)
2004 Jantarový talisman (TV film)
Moře lásky: Návrat ztracené dcery (TV film)
Ztracená minulost (TV film)
2003 Druhá Eva (TV film)
2001 Rodinné sídlo (TV film)
2000 Für die Liebe ist es nie zu spät (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Volání minulosti (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
1995 Sascha darf nicht sterben (TV film)
1979 Träume kann man nicht verbieten (TV film) - mod.
1972 Grün ist die Heide
1969 Bericht einer Offensive (TV film)
In einem Monat, in einem Jahr (TV film)
Verlogene Akt, Der
1968 Die Lümmel von der ersten Bank - 1. Trimester: Zur Hölle mit den Paukern
Dynamit v zeleném
1967 Frühling in Baden-Baden (TV film)
Lord Arthur Saviles Verbrechen (TV film)
1966 Der Fall Rouger (TV film)
Kein Freibrief für Mord (TV film)
Oh, diese Geister (TV film)
1965 Kandidat Cormoran (TV film)
Liebe nicht ausgeschlossen (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
1964 Kriminalmuseum - Der Schlüssel (TV film)
1963 Kriminalmuseum - Die Fotokopie (TV film)
1962 Die Glücklichen Jahre der Thorwalds
Schneewittchen und die sieben Gaukler
1961 Er ging an meiner Seite (TV film)
1960 Als geheilt entlassen
Botschafterin, Die
Der Untergang der 'Freiheit' (TV film)
Kreuze am Horizont (TV film)
Terror in der Waage (TV film)
Wer überlebt, ist schuldig (TV film)
1959 Die Caine war ihr Schicksal (TV film)
1958 Die Ausgestoßene (TV film)
Unser Herr Vater (TV film)
1957 Draußen vor der Tür
1955 Die letzte Nacht der Titanic (TV film)

TV seriály

2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1973 Algebra um acht (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Großer Mann, was nun? (TV seriál)
Verräter (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace