foto

Denise Zich

  • nar. 7.12.1975 (45 let)
    Wolfen, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loď snů: Maledivy (TV film)
2017 Rosamunde Pilcher - Nie wieder Klassentreffen (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Kandidáti na lásku (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Zaslíbená nevěsta (TV film)
2012 Inga Lindström: Nová láska (TV film)
2011 Nečekané dědictví (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Cesta za štěstím (TV film)
2010 Po čem muži touží (TV film)
2009 Roztoužená srdce (TV film)
2008 Ein Ferienhaus in Schottland (TV film)
Eine Liebe im Zeichen des Drachen (TV film)
Příběhy o lásce: Tajemství rodu Strehlingů (TV film)
2006 Heute fängt mein Leben an (TV film)
Schwere Jungs
2005 Meine große Liebe (TV film)
Moře lásky: Dům plný vzpomínek (TV film)
Sterne über Madeira (TV film)
Utta Danella: Láska v Benátkách (TV film)
2004 Cesty lásky (TV film)
2002 Křišťálová princezna (TV film)
Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
2001 Cesta do neznáma (TV film)
Ein Mörderischer Plan (TV film)
2000 Am Ende siegt die Liebe (TV film)
Der Preis der Schönheit (TV film)
1999 Vlak smrti (TV film)
Země hojnosti
Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1997 Sexy Lissy (TV film)

TV seriály

2020 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Mütter (S06E06)
2019 Der Ranger - Paradies Heimat (TV seriál)
Entscheidungen (E03)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Srí Lanka (E14)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebesbekenntnisse (S13E40)
Kommunikationsstörung (S13E39)
Von Liebe und Leid (S13E34)
další epizody (15)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Agathe (TV seriál)
Nebezpečná hra (E05)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Hlas srdce (E01)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Abschied nehmen (S01E05)
Big Ben (TV seriál)
Válka hvězd (S11E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wilde Triebe (S01E05)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrt přišla dvakrát (S07E09)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Die Ikone (S01E04)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1996 Alle zusammen - Jeder für sich (TV seriál)
Die Geliebte (TV seriál)
1995 Pumuckl TV (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky