foto

Denise Zich

  • nar. 7.12.1975 (42 let)
    Wolfen, Sachsen-Anhalt, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das Traumschiff - Malediven (TV film)
2017 Rosamunde Pilcher - Nie wieder Klassentreffen (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Kandidáti na lásku (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Zaslíbená nevěsta (TV film)
2012 Inga Lindström: Nová láska (TV film)
2011 Nečekané dědictví (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Cesta za štěstím (TV film)
2010 Hotel snů: Srí Lanka (TV film)
Po čem muži touží (TV film)
2009 Roztoužená srdce (TV film)
2008 Ein Ferienhaus in Schottland (TV film)
Eine Liebe im Zeichen des Drachen (TV film)
Příběhy o lásce: Tajemství rodu Strehlingů (TV film)
2007 Agathe: Nebezpečná hra (TV film)
2006 Heute fängt mein Leben an (TV film)
Lilly Schönauer: Hlas srdce (TV film)
Schwere Jungs
2005 Láska v Benátkách (TV film)
Meine große Liebe (TV film)
Moře lásky: Dům plný vzpomínek (TV film)
Sterne über Madeira (TV film)
2004 Big Ben - Válka hvězd (TV film)
Cesty lásky (TV film)
2002 Křišťálová princezna (TV film)
Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
2001 Cesta do neznáma (TV film)
Ein Mörderischer Plan (TV film)
2000 Am Ende siegt die Liebe (TV film)
Der Preis der Schönheit (TV film)
1999 Vlak smrti (TV film)
Země hojnosti
Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1997 Sexy Lissy (TV film)

TV seriály

2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1996 Alle zusammen - Jeder für sich (TV seriál)
Die Geliebte (TV seriál)
1995 Pumuckl TV (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace