foto

Hichem Yacoubi

  • nar. Tunis, Tunisko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Qu'un sang impur...
Všude dobře, doma nevím
2018 Lockdown
2017 Případ Nile Hilton
2016 Ka fei feng bao
2014 Nikdo odnikud
Printemps tunisien
Timbuktu
2013 Na stopě zločinu (TV film)
2009 Prorok
2006 Azur a Asmar
2005 Mnichov
2004 Je m'indiffère
2003 Pensée assise
1999 Un enfant sans tête

TV seriály

2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 3 (S04E03)
další epizody (5)
1989 Navarro (TV seriál)

Dokumentární

2014 Terremere

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky