foto

Johannes Holopainen

  • nar. 1988
    Helsinki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hevi reissu
Kääntöpiste
2017 Neznámý voják
2016 Láska a hněv
2015 Perheenjakaja
2014 The Swedish Moment
Valo yössä
2013 Diagnoosi (studentský film)
Hääyö
Myrsky (studentský film)
2012 Totálně našrot
2011 Ihana Aina (studentský film)
2009 Väärät juuret

TV seriály

2014 Tellus (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 6 (S03E06)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (9)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Epizoda 16 (S01E16)
Epizoda 15 (S01E15)
Epizoda 13 (S01E13)
další epizody (7)

Dokumentární

2015 Jääkärit (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace