foto

Patrycja Soliman

  • nar. 3.12.1981 (37 let)
    Káhira, Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ogród Luizy
2006 Jasminum
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Karol (TV film)
2002 Den cvoka

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
Ostateczne starcie (S02E13)
2016 Strażacy (TV seriál)
Bohater roku (S02E08)
Adrenalina (S02E07)
Kryzys (S02E06)
další epizody (8)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (6)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)

Dokumentární

2018 Niepodległość - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace