foto

Patrycja Soliman

  • nar. 3.12.1981 (38 let)
    Káhira, Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zagraj ze mna
2007 Lódka
Ogród Luizy
2006 Jasminum
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Karol (TV film)
2002 Den cvoka

TV seriály

2020 Szadź (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
Komisarz Alex (TV seriál)
Wycieczka po śmierć (S14E04)
2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S11E13)
Episode 11 (S11E11)
Blondynka (TV seriál)
Festyn (S07E11)
Spiski (S07E10)
List z przeszłości (S07E08)
další epizody (4)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Ostateczne starcie (S02E13)
Blondynka (TV seriál)
Pomyłka? (S07E04)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mamusia (S18E09)
2016 Strażacy (TV seriál)
Bohater roku (S02E08)
Adrenalina (S02E07)
Kryzys (S02E06)
další epizody (8)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (6)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pani sierżant (S08E07)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ukąszenie węża (S02E07)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
Malowany premier (E05)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)

Dokumentární

2018 Niepodległość - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky