foto

Francis Leplay

  • nar. 25.6.1967 (51 let)
    Saint-Mandé, Val-de-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ils ont jugé la reine (TV film)
Un violent désir de bonheur
2016 Demain et tous les autres jours
Nelly
2015 Kovbojové
2014 Tři srdce
2013 Les Beaux jours
2012 Cherchez Hortense
Jeunesse
Manipulations (TV film)
Sbohem, královno
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
2010 Imogène McCarthery
2008 Intrusions
Modern Love
Rien dans les poches (TV film)
Seule (TV film)
2007 Affaire Sacha Guitry, L' (TV film)
Coupable (TV film)
J'attends quelqu'un
Je suis une amoureuse
Le Prix à payer
Très bien, merci
Život umělce
2006 Grand Charles, Le (TV film)
2005 Zim and Co.
2004 Illustre inconnue
Králové a královna
2003 Clémence (TV film)
Holky v akci
2002 Má kamera a já
2001 Betty Fisherová a další příběhy
Les morsures de l'aube
2000 Beauté fatale (TV film)
Markýz de Sade
1999 Occasionnelle, L' (TV film)
1997 J'ai horreur de l'amour
1995 Raï
1994 Presse-citron

TV seriály

2018 Victor Hugo, ennemi d'État (TV seriál)
III (E03)
II (E02)
I (E01)
2017 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Mon ami Squicky (S09E03)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S06E09)
2016 Kill Skills (TV seriál)
2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 7 (S05E07)
další epizody (4)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
další epizody (7)
2009 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Ah ! La belle vie (S02E06)
Le Temps des épreuves (S02E05)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Les Bonnes Résolutions (S01E04)
2006 Turbulences (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Revolver na úvěr (S05E02)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace