foto

Amira Casar

  • nar. 1.5.1971 (49 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Echo of Being
2019 Curiosa
Sisters in Arms
2018 U brány věčnosti
2017 Alteration
Dej mi své jméno
Tensions sur le Cap Corse (TV film)
2016 Noc tisíce hodin
Planetárium
Seances
2015 Já a Kaminski
Le roi Lear (TV film)
Poslední léto bohatých
Zakázaná komnata
2014 Nejsi můj typ
Saint Laurent
2013 Michael Kohlhaas
2012 La Vérité si je mens ! 3
2011 Nechte moje lidi jít!
PlayOff
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
Oscar et la Dame Rose
Otec neznámý
2008 Héritières, Les (TV film)
Intrusions
Kandisha
Made in Italy
Nuit de chien
Viník
Voyage aux Pyrénées, Le
2007 Une vieille maitresse
2006 Transylvania
2005 Journées froides qui menacent les plantes
Když zazní zvon
Ladič pian zemětřesení
Peindre ou faire l'amour
2004 Anatomie pekla
2003 Mariées mais pas trop
Rien, voilà l'ordre
Sylvie
Un autre homme
2002 Chemins de l'oued, Les
Filles perdues, cheveux gras
2001 Buñuel y la mesa del rey Salomón
Comment j'ai tué mon père
Murder on the Orient Express (TV film)
Přece bych ti nelhal!
2000 Le Coeur à l'ouvrage
Quand on sera grand
Tisíc a jedna noc (TV film)
1999 Le Derrière
Proč právě já?
Tôt ou tard
1997 Marie z Andělské zátoky
Opération Bugs Bunny (TV film)
Vérité si je mens, La
1996 Départ immédiat
Mirada líquida
Musique de l'amour: Un amour inachevé, La (TV film)
Sharpovo obléhání (TV film)
Tiré à part
1995 Ainsi soient-elles
1989 Erreur de jeunesse

TV seriály

2019 Les Sauvages (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Versailles (TV seriál)
Etiketa (S01E09)
Diplomacie (S01E08)
Odhalení (S01E07)
další epizody (9)
2003 40 (TV seriál)
Les Thibault (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)

Dokumentární

2015 Dobrodružství moderního umění (TV seriál)
2009 La traversée du désir

Host

TV pořady

2012 Evropské filmové ceny 2012 (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
2005 Mon plus grand moment de cinéma (TV pořad)
2002 Durch die Nacht mit... (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)