foto

Antonina Girycz

  • nar. 20.2.1939 (80 let)
    Berdičev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Love and Dance
1997 Musisz życ
Ostatni krag z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
Łóżko Wierszynina
1995 Gracze
1994 Panna z mokrą głową
1992 Tak, tak
1991 Kontrolované hovory
1989 Poslední zvonění
1987 Weryfikacja
1982 Výslech
1975 Čtvrtletní bilance
1969 Lov na mouchy
Mistrz tanca (TV film)
1966 Katastrofa

TV seriály

2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (12)
2012 Reguły gry (TV seriál)
Winda do nieba (E13)
2011 Rodzinka.pl (TV seriál)
Pogrzeb (S02E18)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Małe jest piękne, czyli Pucuś (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)
1993 Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (TV seriál)
1990 Dziewczyna z Mazur (TV seriál)
1989 Modrzejewska (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1980 Punkt widzenia (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)
1973 Czterdziestolatek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky