foto

Sławomir Orzechowski

  • nar. 6.7.1958 (60 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kurier
2018 Kamerdyner
2016 Malý Jakub
Zákal
2015 Król życia
Nájemnice
Paničky Dulské
2014 Cizí těleso
2013 Gabriel
Podejrzani zakochani
2011 Daas
Pokaż kotku, co masz w środku
Wyjazd integracyjny
Černý čtvrtek
2010 Krycí jméno Krtek
Nie ten człowiek
Trzy minuty. 21:37
2009 Balladyna
Menší zlo
Temný dům
2008 Nie kłam, kochanie
Niezawodny system
To nie tak jak myślisz, kotku
2007 Szaleńcy
2006 Podróz
2005 Czas surferów
Dokonalé odpoledne
Exekutor
Lawstorant
2004 Prodloužený víkend (TV film)
Už nikdy!
2003 Lovci kůží
Sloow
Warszawa
Zróbmy sobie wnuka
2002 Sfora: Bez litości
2001 Ahoj, Terezko
Listy milosne
Stacja
Tam i z powrotem
2000 Chlapi nepláčou
Poslední mise
Purimový zázrak (TV film)
Skryté poklady
1999 Egzekutor
O dwóch takich, co nic nie ukradli
Operacja "Koza"
Torowisko
1998 Spona
Taekwondo
1997 Darmozjad polski
Kiler
Musisz życ
Odwiedz mnie we snie
Łóżko Wierszynina
1996 Kratka
Wezwanie
1995 Gnoje
1994 Oczy niebieskie
Panna z mokrą głową
1993 Pozegnanie z Maria
1992 Czarne slonca
Listopad
Psi
1991 Kuchnia polska
Trzy dni bez wyroku
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
Historia niemoralna
Mów mi Rockefeller
1987 Weryfikacja
1986 Sceny dzieciece z zycia prowincji
Tanie pieniadze
1985 Idol

TV seriály

2019 Szóstka (TV seriál)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 3 (S10E03)
2018 Korona królów (TV seriál)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S09E04)
Episode 8 (S08E08)
Episode 1 (S08E01)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Nawałnica roboty (S02E07)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 11 (S06E11)
Episode 6 (S06E06)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 7 (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
další epizody (11)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
Mocne papiery (S02E05)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (4)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Determinator (TV seriál)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
Ranczo (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 4 (S01E04)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Nowe pokolenie (E41)
Ambasador (E36)
Mecz (E28)
další epizody (6)
Duża przerwa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
Miasteczko (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Zemsta (E28)
Sam na placu boju (E22)
Wigilia - część I (E20)
1997 Pokój 107 (TV seriál)
Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
Z pianką czy bez (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dwie korony

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace