foto

Franz Xaver Brückner

  • nar. 25.9.1987 (33 let)
    Prien am Chiemsee, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte: Ganz in Weiß (TV film)
Schlaf gut, Du auch (studentský film)
Toni, männlich, Hebamme - Allein unter Frauen (TV film)
2018 Tony a Julie 1 (TV film)
2015 Der Bergdoktor - Wunschkind (TV film)
2014 Schluss! Aus! Amen! (TV film)
Temné údolí
2011 Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
Klarer Fall für Bär (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
2010 Männer lügen nicht (TV film)
2008 Räuber Kneißl
Stolečku, prostři se! (TV film)
2006 Kdo dřív umře, je déle mrtvý

TV seriály

2020 GR5 (TV seriál)
Good Memories are for Liars (E03)
2018 München Grill (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
Osudová záměna (E76)
2017 Honigfrauen (TV seriál)
Urlaub im Paradies (E01)
Místo činu (TV seriál)
Land in dieser Zeit (S48E01)
2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Walzverhalten (S05E03)
2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Wer A sagt ... (S02E13)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Mord im Märchenwald (S01E12)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Mein lieber Schwan (S01E08)
Letzte Haltestelle Mord (S01E02)
Kleine Fische, große Fische (S01E01)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Schicksalswege (E08)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2008 Das Wunder von Wien (TV film)

Host

TV pořady

2019 True Story (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky