foto

Michał Anioł

  • nar. 11.5.1954 (65 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jsem vrah
2014 Bohové
2011 Potomek knížat
Wojna żeńsko-męska
2008 Drzazgi
Jaro 1941
2007 Rezervace
Teczki
2006 Polisz kicz projekt... kontratakuje
2005 Karol (TV film)
Legenda
2003 Polisz kicz projekt
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
1985 Cesty pana Kaňky
1984 111 dni letargu
1983 Penzionát paní Latterové
1982 Karate po polsku

TV seriály

2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Nowy świadek (S04E06)
2004 Dziki (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
2000 Sukces (TV seriál)
1999 Klasa na obcasach (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Maranatha (S01E21)
1991 Joseph Conrad (TV seriál)
1988 Rodzina Kanderów (TV seriál)
W labiryncie (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1979 Przyjaciele (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Polisz kicz projekt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace