foto

Maggie Pierce

  • nar. 24.10.1931
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 5.4.2010 (78 let)
    Ridgefield, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 The Fastest Guitar Alive
1963 Cattle King
1962 Historky hrůzy
1961 Go Naked in the World
1960 Subterraneans, The
Where the Boys Are
1959 Hrstka statečných

TV seriály

1965 My Mother the Car (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky