foto

Cheo Hodari Coker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Lowriders
2009 The Notorious B.I.G.

TV seriály

2018 Luke Cage (TV seriál)
They Reminisce Over You (S02E13)
The Main Ingredient (S02E10)
For Pete's Sake (S02E09)
další epizody (11)
2016 Luke Cage (TV seriál)
You Know My Steez (S01E13)
Code of the Streets (S01E02)
Moment of Truth (S01E01)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Sunny (S02E08)
2013 Já a robot (TV seriál)
Kůže (E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Krvavé diamanty (S04E23)
Vyvolený (S04E13)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Civilní ztráty (S04E08)
Policajti z L. A. (TV seriál)
God's Work (S04E08)
Underwater (S04E02)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Fixing a Hole (S03E08)
Cop or Not (S03E06)
Punching Water (S03E02)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
What Makes Sammy Run? (S02E05)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Luke Cage (TV seriál)
They Reminisce Over You (S02E13)
Can't Front On Me (S02E12)
The Creator (S02E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Odhalení superhrdinové (TV seriál)
2016 Hip-Hop Evolution (TV seriál)
2012 Uprising: Hip Hop & The LA Riots (TV film)
2008 N.W.A.: The World's Most Dangerous Group (TV film)
2007 Notorious BIG: Bigger Than Life
2006 American Gangster (TV seriál)
2004 And You Don't Stop: 30 Years of Hip-Hop (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace