foto

Daniel Lugo

  • nar. 30.6.1945 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vacas con gafas, Las
2008 Podvod
2007 Meteoro
2006 Zloději a lháři
2004 Závist
2003 Dreaming of Julia
2001 Druhé líbánky (TV film)
1998 Amaneció de golpe
Malý zloděj, velký zloděj
Oběť
1997 Dobrodruhem proti své vůli (TV film)
Salserín
1995 Manhattan Merengue!
1994 Linda Sara
1986 Gran fiesta, La
Nicolás y los demás
1979 Boží děti

TV seriály

2014 La Viuda Negra (TV seriál)
2011 La casa de al lado (TV seriál)
2010 El Clon (TV seriál)
2009 El Capo (TV seriál)
2008 Pravá tvář vášně (TV seriál)
2007 Pecados Ajenos (TV seriál)
2004 Prisionera (TV seriál)
1998 Reina de corazones (TV seriál)
1996 Quirpa de tres mujeres (TV seriál)
1990 Carmen querida (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1975 Mariana de la noche (TV seriál)