Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

jerenymo 

všechny recenze uživatele

NO ze začátku se mi to zdálo jako docela dobré.... dobrá zápletka, dobrý zvraty atd,ale přece jenom sme tohle už několikrát viděli,ale i přesto se mi to zdálo dobrý, potom ale přišla poslední třetina filmu, která byla tak průhledná že sem nevěděl jestli to mám přetočit nebo doufat že se mýlím.....zvolil sem druhou variantu,ale bohužel sem se mýlil.....fakt to bylo tak kýčovitý a průhledný jak sem myslel. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

No hodně ohraný námět a dost nelogičnosti-jako například posledních pár minut.Ani nevím co bych vyzdvihl pro ty co film plánují vidět,možná pár hezkých žen ,ale jinak je to opravdu jen pro ty co chtějí vidět celou filmografii daných herců a tohle jim chybí tak jako mě u Hugha Jackmana.Celkově je to na dvě hvězdy,ale kvůli známým obličejům dávám 55% a tři hvězdy ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nijak zajímavý podvodnický thriller, u kterého by snad ani tak nevadilo, že víte, jak dopadne, ale rozhodně vadí, že víte, jak bude probíhat. Pak už je jedno, že máte k ruce Jackmana a McGregora, protože pokud u filmu založeném na zvratu a překvapení odhalíte karty hned na začátku, nepomůže vám ani herecký Pánbůh. Ty, kteří se do Deception chtějí i přesto všechno pustit, varuji před českým dabingem. Je naproto příšernej. 30% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Takmer rovnako pôsobiaci film ako NEZNÁMY ZVODCA. Snaha o chladnú vypočitateľnosť, erotický nádych a niekoľko podvodov. Zaujímavé obsadenie, viac-menej civilná réžia a... problematický scenár. Príbeh príliš veriaci vo svoju prekvapivosť a napínavosť až človek dopredu vytuší, o čo tu ide... Nepozerá sa na to zle, ale ani vizuálna pohoda nezakryje značnú prázdnotu... ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Mohl to být celkem dobrý thriller, ale už docela mi lezou na nervy ty "pohoda" scény, ve kterých nevěra a promiskuita jsou brány jako normální věc...Tímto se pro mne takové filmy dostávají do nejhlubší spodiny, ale dávám dvě hvězdičky alespoň za snahu.. jinak smysl filmu a myšlenka = odpad!!!...no a ten konec!!!... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Vo viacerých, časovo rozdielnych scénach v New Yorku sa objavuje stále ten istý žltý taxík s číslom 8B42. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The List či Untitled Hugh Jackman Project. (MikaelSVK)
  • Oba pasy, ktoré vo filme kontroluje zamestnanec banky, majú rovnaké čísla, dátumy vydania a tiež dátumy narodenia oboch kontrolovaných osôb. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama