foto

Quinn Cummings

  • nar. 13.8.1967 (51 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Velká výzva
1980 Chůva (TV film)
Incredible Book Escape, The (TV film)
1977 Děvče pro zábavu
Intimate Strangers (TV film)
Night Terror (TV film)
1975 Jeremiah of Jacob's Neck

TV seriály

1985 Hail to the Chief (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1975 Big Eddie (TV seriál)

Dokumentární

1979 Television Annual: 1978/1979, The (TV film)
1977 Making of 'The Goodbye Girl', The (TV film)

TV pořady

1983 Grandpa, Will You Run with Me? (TV pořad)
1980 Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace