foto

Tomasz Borkowy

  • nar. 17.9.1952 (68 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jak gleboki jest ocean
1989 Kód 88 (TV film)
Vražda na Měsíci (TV film)
1988 Nesnesitelná lehkost bytí
1980 Wysokie loty
1978 Do krwi ostatniej...
Nie zaznasz spokoju

TV seriály

1995 Inspektor Taggart (TV seriál)
Modlitba za mrtvého (S11E02)
1991 Sleepers (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1988 One Game, The (TV seriál)
Piece of Cake (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1979 Do krwi ostatniej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky