foto

Adam Chase

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Class of '06 (TV film)

TV seriály

2019 Máma (TV seriál)
Hacky Sack and a Beautiful Experience (S06E12)
2018 Máma (TV seriál)
Flying Monkeys and a Tank of Nitrous (S06E05)
Pre-Washed Lettuce and a Mime (S06E01)
2017 Máma (TV seriál)
Twinkle Lights and Grandma Shoes (S05E01)
2016 Máma (TV seriál)
A Few Thongs and a Hawaiian Funeral (S04E21)
Martinis and a Sponge Bath (S04E16)
Wind Chimes and a Bottomless Pit of Sadness (S04E12)
další epizody (7)
2015 Máma (TV seriál)
Atticus Finch and the Downtrodden (S03E22)
Beast Mode and Old People Kissing (S03E18)
Nazi Zombies and a Two-Hundred-Pound Baby (S03E15)
další epizody (7)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
The Imposter (E12)
Window Pain (E02)
Máma (TV seriál)
Patient Zero and the Chocolate Fountain (S02E21)
A Commemorative Coin and a Misshapen Head (S02E17)
Turkey Meatballs and a Getaway Car (S02E15)
další epizody (9)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2008 Clone (TV seriál)
2005 Life on a Stick (TV seriál)
2000 Cursed (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Síla unagi (S06E17)
Jak to mohlo být 1. část (S06E15)
1999 Přátelé (TV seriál)
Co bylo po Las Vegas (S06E01)
Joey a holka od rány (S05E15)
1997 Přátelé (TV seriál)
Chandler překročil čáru (S04E07)
Víkend u moře (S03E25)
Těsné tričko (S03E19)
1996 Přátelé (TV seriál)
Osudová (S03E08)
Věrný Rek (S02E20)
Nový spolubydlící (S02E17)
1995 Přátelé (TV seriál)
Mateřské mléko (S02E02)
Falešná Monika (S01E21)
Holka nebo kluk? (S01E12)
1994 Přátelé (TV seriál)
Opička (S01E10)
Životní šance (S01E06)
1993 Phenom (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 High Chaparall (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace