foto

Alexandr Golubev

  • nar. 2.7.1983 (36 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kandahár
Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
2008 Tenkrát v provincii
2007 Křemen
2006 Bavorák 2
Žara
2005 Fart

TV seriály

2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
Zatemnění (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
2013 Vasilisa (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Obrjad doma Mejsgrejvov (E05)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Vystrel (E24)
Žestokosť (E23)
Levša (E22)
další epizody (17)
2007 Likvidace (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
Vaša česť (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2004 Kadeti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky